Mijn naam is Jacqueline Wijnmalen, ik ben 50+ en moeder van Mayra 31 jaar en Luc van 28 jaeven voorstellen11ar. Inmiddels ook oma van Lev 0 jaar. In onze familie waren er altijd kleintjes en daar ligt mijn grote passie en liefde voor kinderen.

In maart 2016 opende ik mijn deuren voor kleinschalige, professionele, antroposofische gastouderopvang Rozerood voor 4 dagen per week. Ik ben aangesloten bij gastouderbureau De Hout en hierdoor komen ouders in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Sleutelwoorden:
* omhulling * liefdevolle aandacht * veiligheid * ruimte voor eigenheid * warmte * vertrouwen *spelenderwijs ontdekken * liefdevol begrenzen * gezelligheid * vrij spel * voorlezen * knuffelen * kusjes * natuurlijke materialen  * buiten spelen * vies mogen worden * eropuit met de bakfiets
* ritme van de seizoenen
*  biologisch eten en drinken *onthaasten * één vertrouwd gezicht

Ervaring: Inmiddels ben ik zelf 31 jaar moeder van mijn kinderen en heb de Vrijeschool gedaan en mijn kinderen ook. Daar heb ik stage gelopen in de peuterklas van de Vrijeschool en klasse assistent van de kleuterjuf geweest in de Vrijeschool Haarlem. Als laatste heb ik 3 jaar tot en met eind 2015 met veel liefde gewerkt als leidster op een antroposofisch KDV in Haarlem.

Ook heb ik ruime ervaring opgedaan in de reguliere kinderopvang KDV en buitenschoolse opvang BSO en heb ik ervaring opgedaan als juf op een reguliere peutergroep.
Daarnaast heb ik ook nog 7 jaar op de administratie van de Vrijeschool in Haarlem gewerkt. 

Diploma’s en certificaten:
*   Diploma SPW3 Kinderopvang (KDV)
*   Een geldig “kinder” EHBO diploma
*   Antroposofische cursus Voor het Jonge Kind in Zeist gedaan.
*   Diploma Visagie

Willen jullie zien/voelen of we bij elkaar passen, bel me dan gerust op en als er plek is komen jullie langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Liefs Jacqueline

©